Kokosrochers “Liesbeth & Bie”


IMG_4649Eiwitarme kokosrotsjes  met foto’s van
gezinsbond op 15.2.’03 & markant.


naryalrotsen
uit India 
Ingrediënten

  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 ei
  • 125 g bloemsuiker
  • snuifje zout
  • 125 g kokosmeel of geraspte kokosnoot

Werkwijze
Verwarm de warmeluchtoven voor op 160°C.
Meng 1 zakje vanillesuiker,
1 ei,
& 125 g bloemsuiker en een snuifje zout met een houten lepel in een kom.

Voeg 125 g kokosmeel toe.

Bewerk de massa flink met je handen.
Vet een bakplaat of de putjes van een flexipan in.

Leg er hoopjes op of vul de putjes op met deeg.

Bak 20 minuten in de oven op 160°C.
Laat de kokosrotsjes een beetje afkoelen.
Ontvorm.
Laat ze afkoelen op een rooster.


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.