Koekebrood in een broodoven


****


Ingrediënten

  • 1/2 losgeklopt ei
  • 500 g bloem
  • 12,5 g instant gist
  • 50 g suiker
  • 300 ml melk
  • 50 g boter
  • 2,5 g = 1/2 kleine maat zout

Werkwijze met de broodmachine Panansonic SD200:

Alle ingrediënten in het emmertje van de broodbakautomaat doen.
Op de knop brot/teigtyp: 1 x drukken (Normal)
Programm: 1 x drukken (Brot 4u)
1x drukken op start
Na 4 u: 1 x drukken op stop.
Het emmertje uit de broodmaker halen.
Ontvormen.
Het brood op een rooster laten afkoelen


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.