Fruitsalade en diabetes

Fruitsla op en top Belgisch!

Benodigdheden voor 16 diabetici

  • 400 ml sap van 2 pompelmoezen of ongezoet pompelmoessap
  • 4 kinderappels
    4 Doyenné de comice = peer
  • munt
  • zwarte peper
    (frambozen)

Werkwijze :

  1. Pers de pompelmoezen uit en giet het sap in een grote ovalen kom. Schil de appel & peer niet, verwijder alleen het klokhuis!
  2. Snijd in stukjes.
  3. Roer het fruit door het sap zodat het niet bruin wordt.
  4. Werk af met 2 takjes geciseleerde munt & zwarte peper
  5. (Doe er de frambozen bovenop).Bereid light fruitsalade vers!
    Ik had de fruitsla 1 dag op voorhand bereid en het pompelmoessap was compote.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.