Mosselen op de bbq


Bij mosselen op de barbecue, een lekkernij waaraan niet kan weerstaan worden, met mijn pesto past Cèdre Héritage, vin du pays du Lot /Chablis ’05, Penfolds Koonunga Hill ’05 Sémillon, 120 Sauvingnon blanc, Chileense wijnen, zoals 120 chardonnay ’06

Dit heb je nodig voor 10 personen:

  • 1 kg mosselen

Werkwijze

  1. Steek de barbecue vroeg genoeg aan.
  2. Spoel de mosselen 3 keer.
  3. Leg de mosselen in de schelp in een aluminium bakje boven de gloeiende kolen op de barbecue. (180°C)
  4. Enkele minuten wachten tot de mosselen opengaan.
  5. Flink kruiden met peper uit de molen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.