kervel-courgettesoep


Kervelsoep met OH Sleidinge (in de lente 2009) werd in VOLT KOOKT VOOR € 2,5 bereid met verse kervel & groenten uit de moestuin.

Dit heb je nodig voor 8 personen:

  • 2 preien
  • 2 uien
  • 2 courgettes in stukjes gesneden
  • 1 koffielepel zout/peper/(tijm)
  • 25 g boter
  • 4 bouillonblokjes
  • 2  aardappelen
  • 2 l water
  • 1 à 2 doosjes van 100 g diepgevroren kervel

Werkwijze

  1. De prei & de ui schoonmaken & fijn snijden.
  2. De boter smelten & de ui erin fruiten.
  3. De prei toevoegen en een beetje laten stoven.
  4. Het water, de aardappelen & de bouillonblokjes toevoegen.
  5. De soep mixen & op smaak brengen met peper, (tijm) & zout.
  6. Voeg de kervel toe en lichtjes opwarmen.
,

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.