Categorie: Saus

  • Perfecte béarnaisesaus

    Perfecte béarnaisesaus

    Ik heb geen dragonazijn in huis voor gastrique uit Sergio feest & “Tijd voor BBQ” van 22.4.2010 en zocht in de basis .

  • Vispaddenstoeltjes

    Vispaddenstoeltjes

    Ik verbeterde gepocheerde griet met fair trade rode wijnsaus uit iedereen aan de kook, waarin staat: pocheer de visrolletjes in visfumet. Voeg tomaat, knof-& bieslook toe???? Ik vond bij tongfilet met geconcasseerde tomaten uit de wakkere muis de manier om ze te serveren.

  • Spaghetti & bolognaisesaus

    Spaghetti & bolognaisesaus

    Dit is een combinatie van pasta met verse tomaten & spaghetti op en top Italiaans uit KOKEN = wetenschap, die ik op 4.11.’93 & 3.6.2009 bereidde met Jason, Thomas & Nathan.

  • Miehoen

    Miehoen

    Oosterse kip met kokos (uit Peter kookt, dat ik mij op 21/6/2012 aanschafte op lannoo’s boekenmarkt in Gent) bracht mij op het idee om op het verjaardagsfeestje van Amber Lievens, met als thema: Waar Vlaams & Thais in elkaar versmelten, een kookduel: Chef-kids! Versus Vlaanderen te organiseren. Groep 1 bereide wok met kip en curryroomsaus.…

  • Tongschar, witlof, hollandaise

    Tongschar, witlof, hollandaise

    Dit heb je nodig voor Hollandaise: